Νέα και μελλοντικά έργα

Η εταιρεία ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της εποχής προχωρά στην υλοποίηση νέων σημαντικών projects που καλύπτουν τις ανάγκες για ποιοτική κύρια όσο και εξοχική κατοικία.

 

Η εταιρεία μας για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετέχει στην πολυκλαδική έκθεση Θεσσαλίας στο 4ο σαλόνι ενέργειας το οποίο θα λάβει χώρα στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης από 30 Μαρτίου μέχρι 7 Απριλίου.

http://www.artexpo.gr/?page_id=254

 

Η εταιρεία με επιτυχία ολοκλήρωσε την κατασκευή τεσσάρων ΦΒ σταθμών που υπάγονται στο ειδικό καθεστώς για τους αγρότες. Συγκεκριμένα, οι δυο σταθμοί βρίσκονται στη θέση Αρμύρες στη κοινότητα Κραννώνος του Δήμου Κιλελέρ. Ο τρίτος σταθμός βρίσκεται στη θέση Κάμπος της κοινότητας Δοξαρά και ο τέταρτος στη θέση Προσήλιο στο Μεσοχώρι Ελασσόνας.

Στους τέσσερις σταθμούς θα τοποθετηθούν  πολυκρυσταλλικά ΦΒ πλαίσια Yingli 240 -29b και Ιnverters Fronius IG PLUS 150. Η στήριξη των ΦΒ πλαισίων θα γίνει σε σταθερές βάσεις της εταιρείας Solarcube  σε   διπάσσαλο σύστημα.

Η εταιρία Group Energy A.E. εξειδικεύεται στην έκδοση ενεργειακών Πιστοποιητικών για ενοικιάσεις, μεταβιβάσεις και ενεργειακές αναβαθμίσεις ακινήτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να εκδώσουμε και το δικό σας πιστοποιητικό.

Από το  Μάρτιο  του  2012 παρατείνεται η ισχύς του προγράμματος "εξοικονόμηση  κατ' οικον" του ΥΠΕΚΑ  για την ενεργειακή αναβάθμιση οικιών - πολυκατοικιών και διαμερισμάτων  έως  το  2015. Με  τα  νέα  ευνοϊκά  κριτήρια  ένταξης  στο  πρόγραμμα  βελτιώνονται  κατά  πολύ  το  καθεστώς των  χρηματοδοτήσεων  καθώς  και  οι  όροι  αποπληρωμής.

Περισσότερα...